خبرخوان هاستینگ

هاست وردپرس

هاست وردپرس

معرفی بهترین سایت های دانلود عکس اورجینال رایگان

یک تصویر ارزش هزار کلمه است. به همین دلیل است که همه وبلاگ نویسان برتر از تصاویر برای جلب توجه و انتقال موثر پیام خود استفاده می کنند. از ما معمولاً این سوال پرسیده می شود که چگونه می توان تصاویر رایگان را دانلود کرد؟ بهترین سایت ها برای یافتن تصاویر بدون حق امتیاز برای سایت وردپرس شما چیست؟ در این مقاله ، ما برخی از منابع برتر خود را برای یافتن تصاویر رایگان حق امتیاز برای پست های وبلاگ وردپرس خود به اشتراک خواهیم گذاشت ، شما می توانید با استفاده از این عکسها محتوای خود را برجسته کنید.

آموزش قدم به قدم ساخت دیتابیس و یوزر دیتابیس در لوکال هاست با Xampp

در این مقاله به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم که چگونه در لوکال هاست برای خود دیتابیس بسازید. در این آموزش برای ساخت لوکال هاست از نرم افزار Xampp استفاده میکنیم و خواهیم دید که براحتی و با چند کلیک ساده می توان دیتابیس ساخت.

آموزش نصب Xampp و فعال کردن لوکال هاست (با تصویر)

Xampp یکی از بهترین نرم افزارهای ایجاد محیط لوکال هاست برای نصب اسکریپت های مختلف مثل وردپرس، جوملا، دروپال و ... است. در این آموزش قصد داریم قدم به قدم نصب Xampp روی کامپیوتر را به شما آموزش دهیم. Xampp در 3 نسخه ویندوز، لینوکس و مک عرضه میگردد.

چگونه از قالب ها استفاده کنیم

تیم طراحی وب سایت بهسازان هاست از سال 1387 به صورت حرفه ای و به صورت موازی با خدمات میزبانی وب راه اندازی گردید.

در این سالها ده ها وب سایت طراحی و راه اندازی گردید و با گذشت زمان این ایده شروع به عملی شدن گردید که قالبهایی نیز به صورت جداگانه طراحی گردد تا کاربران بتوانند با هزینه کمتر و با سرعت بیشتر بتوانند وب سایت خود را مطابق الگوی از پیش طراحی شده راه اندازی نمایند. لذا پروژه قالبهای اختصاصی بهسازان هاست به مرور و با بررسی های کارشناسی شروع و در سال 96 به صورت عملی به اجرا درآمد. این پروژه در 3 فاز اجرا میگردد که فاز اول قالبهای جوملا، فاز دوم قالبهای وردپرس و فاز سوم قالبهای فروشگاهی خواهد بود.

به دلیل اینکه شرکت ما خدمات میزبانی وب نیز ارائه میدهد با وجود نرم افزارها و تدابیر امنیتی شدیدی که روی سرور ها اعمال می گردد باز هم بعضی از سایت ها مورد حملات هکری قرار میگرفتند و با بررسی ها بعمل آمده مشخص شد سایتهای متفرقه ای وجود دارند که اقدام به فروش قالبهای دزدیده شده از سایتهای خارجی با مبالغ پایین می نمایند و چون این قالبها توسط هکرها از سایت های مختلف دزدیده شده اند انواع مشکلات امنیتی، باگ، ویروس و کدهای مخرب روی این قالبها وجود دارد که باعث می شود پس از اینکه مدتی از استفاده کاربر میگذشت دچار مشکلات متعدد میشدند.

قالبهای جوملای بهسازان هاست به صورت کاملا اختصاصی توسط تیم طراحی سایت بهسازان هاست طراحی و اجرا شده است. این قالبها از صفر تا صد توسط تیم طراحی سایت ما کد نویسی و اجرا شده است. در طراحی این قالبها از جدیدترین تکنیک های طراحی استفاده شده است. لازم به ذکر است کدنویسی ها مطابق استاندار w3c انجام شده است.


چگونه سرعت سایت خود را چک کنیم؟ سایت شما نسبت به سایر سایت ها چقدر سریعتر است؟ چه ابزارهایی برای سنجش سرعت سایت وجود دارد؟ سوالهایی هستند که در این مقاله به آنها پاسخ داده می شود.

یکی از مهمترین نکاتی که یک مدیر سایت باید از آن مطلع باشد سرعت سایت است چرا که امروزه سرعت سایت از نظر گوگل بسیار اهمیت دارد و هر چه سایت شما کندتر باشد از نظر گوگل بازدید کنندگان بازدهی کمتری از سایت دریافت خواهند کرد و درنتیجه آن سایت در نتایج جستجو در رتبه های پایین تری قرار خواهد گرفت. برای اینکه بتوانیم سرعت سایت خود را بسنجیم می توانیم از ابزارهایی که در این مقاله معرفی میگردد استفاده نماییم.

در این آموزش سه روش برای ریدایرکت دامین از طریق فایل .htaccess ارائه میگردد.

نمونه اول: ریدایرکت به همراه همه چیزهایی که بعد از آدرس است.

این  آموزش این امکان را فراهم میکند تا با یک وب سایت دو دامنه فعال باشد و نیازی نیست که برای هر دو دامین سایت جداگانه فعال نماییم. اگر شما دامینتون رو به domainb.com تغییر دادید ولی هنوز بازدید کنندگان به domain1.com مراجعه میکنند این روش بسیار برای شما مفید است.

ارور های زیادی در زمان مشاهده وب سایت ها و یا هنگام کار کردن مدیر سایت بر روی سایت خود ممکن است پیش بیاید و یکی از متداول ترین این ارور ها 406 Error - Not Acceptable  است. در این مقاله سعی داریم بیان کنیم این ارور چرا ایجاد میگردد و چگونه می توان آنرا برطرف نمود.

 406 Error Not Acceptable چیست؟

مرورگر درخواستی را برای نمایش اطلاعات به سرور ارسال میکند و این درخواست به صورت Accept Header ارسال میگردد.این به سرور اعلام میکند که مرورگر با چه فرمتی می تواند اطلاعات را مشاهده نماید.در صورتی که سرور نتواند این اطلاعات را با فرمت درخواست شده در Accept header ارسال نماید پاسخ به صورت ارور 406 Error Not Acceptable ارسال میشود.

همچنین 406 Error Not Acceptable می تواند توسط mod security نیز ایجاد گردد. Mod security برنامه امنیتی است که روی آپاچی کار میکند و به صورت فایروال عمل میکند، یکسری قوانین یا rule دارد که انواع تخلفات در آن ثبت شده است و در صورتی که درخواستی مطابق این لیست تخلفات باشد ارور 406 Error Not Acceptable را ایجاد میکند.

در این مقاله به بررسی دلایل ایجاد ارور 404 error not found pages میپردازیم و راههای رفع این مشکل را فرا خواهیم گرفت.

ارور 404 error not found pages به دلیل ایجاد درخواست دسترسی به صفحات یا منابعی ایجاد میگردد که روی سرور موجود نیستند.در حالت پیشفرض ممکن است شما برنامه های زیادی روی سایتتون نصب کرده باشید که درخواست دسترسی به صفحه ای رو ارسال میکنند که روی سرور موجود نیست. به این معنی که هر بار که شخص آدرس اشتباهی رو تایپ میکنه، برنامه شما در دیتابیس پرس و جویی رو انجام میده که ببینه اون صفحه وجود داره یا خیر و اگه چیزی پیدا نکرد صفحه 404 error not found pages برای اون شخص نمایش داده میشه.

در بیشتر مواقع این ارور 404 error not found pages هیچ ضرری ایجاد نمیکنند ولی اگه این درخواست ها خیلی زیاد باشند ممکنه روی سرور فشار ایجاد کنند.

دلایل ارور 404:

بیاید نگاهی به عمده ترین دلایل ایجاد ارور 404 error not found pages بندازیم:

1) بازدید کننده ای سعی میکنه به صورت دستی آدرسی رو تایپ کنه و این آدرس اشتباه هست.

2) لینک داخلی یا خارجی به درستی ثبت نشده.

3) منابع مثل عکس، css، فایل جاوا اسکریپت یا سایر فایلها از روی سرور حذف شده اند.

4) آدرس صفحه تغییر پیدا کرده ولی لینک بروز رسانی نشده.

5) خزنده های موتورهای جستجو لینکی رو ثبت کردند و این لینک دیگه موجود نیست و موتور جستجو شما رو به آدرس اشتباه راهنمایی کرده.

ارور 500 Internal Server Error یکی از بدترین از بدترین ارورهایی هست که ممکنه یه سایت بهش دچار بشه چون خیلی مبهم هست و حتی خود اسم ارور هم مبهم هست. ارور داخلی سرور 500 هیچ اطلاعاتی به ما نمیده و فقط میگه ارور داخلی که میتونه هزاران دلیل داشته باشه ولی ما به شما دلایل این مشکل رو ارائه میدیم تا دیگه براتون مبهم نباشه.

دلایل ارور 500 Internal Server Error چه چیزهایی هستند؟

سه دلیل عمده برای ارور 500 Internal Server Error وجود داره:

1) مجوز ( Permission) پوشه اشتباه: دلیل اصلی که باعث این ارور میشه بالا بودن مجوز یک فایل یا پوشه هست و معمولا هم پوشه باعث این ارور میشه یعنی مجوز پوشه به جای اینکه 755 باشه 777 هست و دارای مجوز نوشتن(write) هست.این مشکل معمولا توی پوشه های تو در تو ایجاد میشه.

2) مجوز اشتباه فایل یا پوشه بعد از اینکه نرم افزار مدیریت محتوا مثل جوملا یا وردپرس رو به صورت دستی از لوکال روی سرور آپلود و نصب میکنید که باعث میشه این ارور نمایش داده بشه.

3) کد نویسی اشتباه در فایل htaccess. که مشکل بسیار متداولی هست و یاعث میشه ارور 500 Internal Server Error نمایش داده بشه.

ثبت دامنه

ثبت دامنه

ثبت انواع دامنه ملی، دامنه بین المللی، دامنه فارسی و پسوندهای جدید دامنه

طراحی سایت

طراحی سایت

می توانیم برای شما طراحی اختصاصی انجام دهیم با گارانتی و پشتیبانی حرفه ای

میزبانی وب

میزبانی وب

هاست لینوکس، هاست نامحدود، هاست وردپرس، جوملا و هاست سی پنل

نمادهای اعتماد به بهسازان هاست

بهسازان فناوران داده نگار به شماره ثبت 549875 (بهسازان هاست) جزو معدود وب سایتهای هاستینگ و طراحی وب سایت کشور می باشد که عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، دارای نشان ملی ثبت از ستاد ساماندهی وب سایت ها و دارای نماد اعتماد الکترونکی از وزارت صنعت می باشد.

سازمان تنظیم مقررات رادیویی

نظام صنفی رایانه ای استان تهران

logo-samandehi