بهترین تنظیمات سئوی وردپرس (Best wordpress seo settings)
وردپرس همیشه به عنوان یکی از سیستم های مدیریت محتوا دوستانه و بهینه سازی شده مورد ستایش قرار گرفته است! اما هنوز اولین مراحل بسیار مهم و اساسی وجود دارد که شما می خواهید هنگام نصب وردپرس در وبلاگ یا سایت خود انجام دهید تا به بهینه سازی SEO صفحه نصب شما کمک کند و مطمئن شوید که در مسیر صحیح جستجو قرار دارید.
مقاله امروز ما برای کسانی است که تازه وردپرس را نصب کرده اند و می خواهند سایت خود را بهینه کنند. این راهنمای ساده وردپرس به شما کمک خواهد کرد تا مطمئن شوید که بعداً برای بهبود سئوی سایت خود نیاز به ایجاد تغییرات در آدرس لینک ها و انجام کارهایی که ممکن است همه زحمات شما را بی فایده کند نباشید.
قدم اول: مطمئن شوید که وردپرس شما به موتورهای جستجو اجازه سرچ شدن را میدهد.
این یک گام بسیار اساسی و بسیار مهم است. وردپرس یک گزینه دارد که می توانید سایت خود را طوری تنظیم کنید که موتورهای جستجو را مسدود کند. برخی از شرکتهای میزبان با قابلیت نصب خودکار ممکن است وردپرس را با این تنظیم بصورت پیش فرض نصب کنند. با فعال کردن این گزینه ، وردپرس از ثبت سایت شما در همه موتورهای جستجو جلوگیری می کند. این ممکن است برای یک سایت تستی یا آزمایشی خوب باشد ، اما برای وب سایت زنده شما مناسب نیست.
برای بررسی تنظیمات سایت خود ، به تنظیمات > خواندن بروید.
اطمینان حاصل کنید که تنظیمات موتور جستجو برای "مسدود کردن موتورهای جستجو برای ثبت سایت" علامت گذاری نشده است. به این ترتیب گوگل ، یاهو و سایر موتورهای جستجو در یافتن سایت شما مشکلی نخواهند داشت.
قدم دوم: Permalink (پیوندهای یکتا) یا آدرس لینک ها را بهینه سازی کنید.
وردپرس به صورت پیش فرش از آدرس لینکی بسیار بدشکل و نامفهوم مثل مورد زیر استفاده میکند:
https://www.example.com/?p=11
برای سئو و کاربرپسندی شما همیشه باید یک ساختار URL داشته باشید که از کلمات کلیدی توصیف کننده یک صفحه تشکیل شده باشد. به عنوان مثال ، یک صفحه درباره باید از آدرس زیر استفاده کند:
https://www.example.com/wordpress
کاربرپسندتر از؟ p = 123 است. موافق نیستی؟ خوشبختانه ، وردپرس تنظیمات پیوند همیشگی را برای تغییر ساختار URL سایت شما به چیزی که برای سئو بهینه سازی شده است دارد.
بنابراین به بخش تنظیمات> پیوندهای یکتا بروید و گزینه ای را که می گوید "تنظیمات عمومی" را انتخاب کنید یا با استفاده از برچسب های موجود URL سفارشی خود را وارد کنید.
برای اکثر افراد وردپرس فایل htaccess شما را به صورت خودکار به روز می کند تا ساختار پیوند ثابت شما را منعکس کند ، اما برای برخی از آنها ممکن است مجبور شوید آن را به صورت دستی به روز کنید. توجه داشته باشید که اگر الان سایت فعالی دارید و مطالب شما در گوگل سرچ میشوند تغییر آدرس لینک ها باعث از بین رفتن سئو شما میشود چون موتورهای جستجو آدرس قبلی شما را ثبت کرده اند و بهتر است با نصب افزونه redirect آدرس های قبلی را به آدرس جدی ریدایرکت کنید. در این باره در مقاله بعد به صورت کامل توضیح خواهم داد که چطور این کار را انجام دهید.
قدم سوم: نصب یک افزونه خوب سئو برای وردپرس
یکی از بهترین موارد در مورد وردپرس امکان نصب افزونه هایی است که عملکرد اضافی به سایت شما اضافه می کند. وقتی نوبت به سئو می رسد ، تعداد زیادی افزونه وردپرس برای انتخاب وجود دارد. بسیاری از این افزونه ها می توانند در بهبود رتبه بندی کلی موتور جستجو در سایت شما مفید باشند. اما برای راهنمای ساده سئو وردپرس ما در اینجا پلاگین هایی وجود دارد که فکر می کنیم باید در نظر بگیرید.
هنگام انتخاب پلاگین اصلی سئو برای سایت خود ، حتماً ویژگی ها و افزونه های موجود را برای یافتن مورد دلخواه خود مرور کنید. وقت بگذارید و مطمئن شوید که مناسب است. زیرا بعد از اینکه دو هزار پست در وبلاگ خود داشتید ، دیگر نمی خواهید افزونه ها را عوض کنید و برای رفع همه عناوین و توضیحات متا باید تمام پست های خود را مرور کنید.
ملاک های یک افزونه خوب برای سئوی وردپرس
ابتدا می خواهید یک افزونه سئو دریافت کنید که به شما امکان می دهد به راحتی توضیحات متا و عناوین را به پست های وبلاگ خود اضافه کنید. این موارد زمانی استفاده می شوند که صفحه شما در نتایج جستجو نشان داده می شود ، بنابراین می خواهید بتوانید آنها را ویرایش و بهینه کنید.
دوم ، نقشه سایت نیز مهم است. اساساً این لیستی از کلیه پیوندهای وب سایت شماست که دوست دارید ایندکس شوند و می توانید آن را از طریق Google Webmasters خود بارگذاری کنید تا بتوانید به Google بگویید که چه محتوایی در سایت خود دارید و چه مواردی باید خزنده و نمایه شوند.
و سوم ، schema markup (نشانه گذاری طرح) برای پیام ها و صفحات شما باید درج شود. نشانه گذاری طرح به موتور جستجو جزئیات مهم را به صورت قالب گلوله سریع بیان می کند: نوع محتوا ، عنوان ، تاریخ انتشار ، نویسنده و غیره. هر پلاگین سئوی خوب این قابلیت ها را باید داشته باشد.
توجه: شما فقط به یک افزونه سئو احتیاج دارید. نصب چندگانه باعث بهبود بیشتر سئو شما نخواهد شد ، در حقیقت می تواند خطاهایی ایجاد کند که در واقع به سئوی شما آسیب برساند. بنابراین افزونه مورد علاقه خود را انتخاب کنید و آن را نصب کنید.
معرفی بهترین افزونه های سئوی وردپرس:
Yoast SEO
Yoast SEO یک گزینه افزونه سئوی وردپرس عالی است. این پلاگین ویژگی های بسیاری را در اختیار شما قرار می دهد تا به هر مبتدی کمک کند تا وب سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه سازی کند ، از جمله توضیحات عنوان و متا ، schema markup ، نقشه سایت XML ، breadcrumbs ، URL های متعارف و غیره Plus Yoast سئو داخلی و تجزیه و تحلیل خوانایی را ارائه می دهد که می توانید بر اساس هر صفحه / پست استفاده کنید تا مطالب خود را بسیار دقیق کنید.
All In One SEO Pack
All in One SEO Pack گزینه های بسیار خوبی را ارائه می دهد و آن را به عنوان دومین پیشنهاد ما برای افزونه سئوی وردپرس معرفی می کند. بسیاری از گزینه های اساسی SEO برای نقشه سایت ، Google AMP ، schema markup ، URL های متعارف و بهینه سازی خودکار عنوان وجود دارد. اما آنچه All in One SEO Pack را خاص می کند این است که حتی نسخه رایگان این افزونه گزینه های سئوی تجارت الکترونیکی را ارائه می دهد. بنابراین اگر با WooCommerce یا EDD فروشگاهی را اداره می کنید ، ممکن است All in One SEO Pack برای شما مناسبتر باشد.
قدم چهارم: انتخاب یک قالب بهینه شده برای سئو
اینکه کدام قالب وردپرس را انتخاب کنید برای سئو نیز بسیار مهم است. و اینکه از کجا آن را تهیه می کنید تفاوت زیادی ایجاد می کند.
اول - همیشه تم های خود را از یک بازار معتبر یا توسعه دهنده بارگیری کنید. بسیاری از سایت های تم رایگان لینک های رمزگذاری شده با آدرس های عجیب و غریب اضافه می کنند (به سایت های قمار ، بررسی میزبانی ، کلاهبرداری بیت کوین و موارد مشابه فکر کنید) که به SEO شما آسیب می رساند. از آنجا که اینها سایتهایی هستند که ممکن است مربوط به سایت شما نباشند ، پیوند با آنها می تواند به رتبه شما آسیب برساند. با پایبند بودن به ارائه دهندگان معتبری مانند WordPress.org ، Themeforest از این موضوعات پیچیده جلوگیری خواهید کرد. همیشه سعی کنید با یک شرکت طراحی سایت قرار داد داشته باشید تا سایت شما را طراحی و پشتیبانی کنند.
دوم - یک تم خوب کدگذاری شده را انتخاب کنید. برخی از مضامین از برچسب های عنوان (h1 ، h2 ، h3 ، h4) ، موقعیت محتوا (متن پست باید همیشه قبل از نوار کناری بیاید) استفاده صحیحی نمی کنند یا به سادگی آنقدر ضعیف کدگذاری شده اند که ربات های موتور جستجو در خزیدن مناسب سایت شما با مشکل روبرو می شوند.
ملاک های انتخاب یک قالب بهینه شده برای سئو:
در اینجا تعدادی از ویژگی های اصلی وجود دارد که می خواهید هنگام انتخاب قالب وردپرس خود به آنها توجه کنید:
- عنوان سایت باید یک عنوان h1 در صفحه اصلی و یک عنوان h2 در صفحات دیگر باشد
- همه عناوین پست ها باید دارای برچسب h1 باشند
- پیمایش breadcrumbs
- پیوندهای بعدی و قبلی
- ارسال های مرتبط در پست های تکی
- کدنویسی تمیز تحت استاندارد W3C
- اطمینان حاصل کنید که هیچ لینک مشکوکی در موضوع وجود ندارد که به سایت های دیگر و مشکل دار اشاره دارد (این موارد معمولاً در پاورقی وجود دارد)
گزینه های داخلی سئو چیست؟
برخی از قالب ها امکان تنظیمات سئو از طریق پوسته را ایجاد میکنند که وقتی این قالب روی سایت فعال میشود باعث ایجاد تغییر در تنظیمات سئوی سایت شما میشوند. ما در بهسازان هاست به شدت استفاده از این نوع قالب ها را رد میکنم . حتما قبل از فعال کردن قالب این گونه تنظیمات را بررسی کنید و در صورت وجود چنین تنظیماتی از آن دوری کنید.
قدم پنجم: افزودن کد رهگیری گوگل آنالیز
این لزوماً مرحله سئو نیست ، اما راه اندازی سریع سیستم رهگیری به شما کمک می کند تعداد افرادی که از وب سایت شما بازدید می کنند را ردیابی کنید و همچنین نحوه ورود آنها را کنترل کنید. مراقبت دقیق از تجزیه و تحلیل ، واقعاً می تواند به شما در بهینه سازی سایت در آینده کمک کند.
بسیاری از افزونه ها یا قالب ها گزینه ای را در خود جای داده اند که در آن می توانید کد گوگل آنالیز خود را در هدر یا فوتر جایگذاری کنید. برای این کار شما چند گزینه دارید:
اگر با کد راحت هستید ، می توانید فایل header.php یا footer.php را باز کرده و کد را به صورت دستی وارد کنید.
اما این یک راهنمای ساده مبتدی وردپرس برای جستجوگرها است. افزونه های آسان بسیاری وجود دارد که به شما امکان می دهد کد رهگیری خود را در سایت خود تنظیم کنید. در زیر چند افزونه توصیه می کنیم.
مهم: شما فقط به یک مورد نیاز دارید ، بنابراین افزونه مورد علاقه خود را انتخاب کنید. توصیه نمی کنیم چندین افزونه تجزیه و تحلیل را نصب کنید.
افزونه Google Site Kit
اگر از Google Analytics استفاده می کنید ، افزونه رسمی Google Site Kit را حتما امتحان کنید. این افزونه رایگان به شما امکان می دهد تمام تجزیه و تحلیل های خود را از داشبورد وردپرس خود ادغام و مشاهده کنید. بنابراین این امر نه تنها اتصال تجزیه و تحلیل شما را آسان می کند ، بلکه روند ردیابی را در آینده ساده می کند.
افزونه MonsterInsights
مشابه افزونه گوگل سایت کیت ، MonsterInsights داشبورد کامل Google Analytics را با سایت وردپرس شما ارائه می دهد. ویژگی های اتصال با یک کلیک ساده و همچنین گزارش های داخلی برای مخاطب ، رفتار ، محتوا ، فرم ها ، کنسول جستجو و موارد دیگر وجود دارد. همچنین یک نسخه Pro MonsterInsights با ویژگی های اضافه شده برای ردیابی رویدادها ، تجارت الکترونیکی ، ابعاد سفارشی ، پست های محبوب و پیوندهای وابسته و همچنین سایر گزینه های گزارش دقیق وجود دارد.
قدم ششم: افزودن شبکه های اجتماعی
همه ما می دانیم که تأثیر شبکه های اجتماعی از نظر رتبه بندی سایت این روزها چقدر مهم است و حتی اگر باعث افزایش رتبه شما نشود ، بازهم برای ایجاد ترافیک و دنبال کنندگان مهم است.
اگر قالب شما از قبل یکپارچه سازی در شبکه های اجتماعی را ارائه نمی دهد ، توصیه می کنیم افزونه ای را برای دکمه های اشتراک گذاری اجتماعی و همچنین پیوندهایی به نمایه های اجتماعی خود نصب کنید. در اینجا چند افزونه وجود دارد که ما توصیه می کنیم:
Candy Social Widget
با Social Candy ، نمایه های اجتماعی خود را در نوار کناری گسترده و تم خود به نمایش بگذارید. این پلاگین ساده پیوندهای اجتماعی و گزینه های مختلفی را به شما اضافه می کند تا بازدید کنندگان از سایت شما بتوانند شما را به راحتی در توییتر ، فیس بوک ، Pinterest ، LinkedIn ، YouTube و موارد دیگر پیدا کنند.
Easy Social Share Buttons
آیا به دنبال راهی هستید که خوانندگان بتوانند به سرعت مطالب شما را به اشتراک بگذارند؟ پس دکمه های اشتراک گذاری آسان اجتماعی برای شما مناسب است. این پلاگین جامع اشتراک اجتماعی ، ادغام با بیش از 50 شبکه اجتماعی بیش از 30 روش نمایش ، گزینه های یک ظاهر طراحی سفارشی ، پشتیبانی از برنامه های پیام رسان تلفن همراه و موارد دیگر را ارائه می دهد. به علاوه تجزیه و تحلیل داخلی برای راه اندازی وجود دارد!
قدم هفتم: نوشتن مطالب یونیک و کپی نشده
این قدم مهمترین بخش کار شما برای بهبود سئوی سایت است. اکنون که تنظیمات اولیه را به پایان رسانده اید ، تنها کاری که برای شما باقی مانده است نوشتن محتوای یونیک و تاثیرگذاراست. درنهایت بزرگترین عامل در این که آیا به ترافیک دسترسی پیدا خواهید کرد و مردم سایت شما را به اشتراک می گذارند ، محتوای شماست.
شما باید مطمئن شوید که وب سایت شما برای خوانندگان خود ارزش قائل است. و نه تنها داشتن محتوای عالی به شما در رتبه بندی و به اشتراک گذاری سایت به سایت شما کمک می کند ، بلکه به شما در جمع آوری دنبال کننده نیز کمک خواهد کرد و برای برخی از وب سایت ها پیروان شما در مقایسه با بازدیدکنندگان منفعل بیشترین درآمد را برای شما ایجاد می کنند.
- نوشته شده توسط بهسازان هاست
- دسته: پشتیبانی وردپرس
- بازدید: 1058