8 نکته مهم در انتخاب یک افزونه وردپرس

وردپرس محبوب ترین نرم افزار طراحی وب سایت است. امروزه بیش از 50,000 افزونه برای وردپرس طراحی شده است. برای هر کاری ده ها افزونه وردپرس وجود دارد. حال سوال اینجاست که چگونه می توانیم بهترین افزونه را برای سایت وردپرسی خودمان انتخاب کنیم. امروزه هر کسی می تواند برای وردپرس افزونه طراحی کند و مشخص هم نیست که این افزونه چه راندمانی دارد یا چقدر باگ دارد. در این مقاله قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه می توان بهترین افزونه را تشخیص داد و یا بهتر بگوییم یک افزونه وردپرس باید چه ملاک هایی داشته باشد.

8 نکته مهم زیر در انتخاب یک افزونه وردپرس را باید به یاد داشته باشید.

1. بررسی کنید آخرین تاریخ بروز رسانی افزونه چه زمانی است

wprdpress plugin info

بسیار مهم است که افزونه ای که میخواهید نصب کنید بروز باشد. در حین نصب افزونه در پیشخوان وردپرس به شما اطلاع داده میشود که افزونه با ورژن وردپرس شما همخوانی دارد یا خیر. همچنین در برگه توسعه دهنده افزونه نیز مشخصات ورژن و آخرین تاریخ بروز رسانی افزونه نوشته میشود. هر چه افزونه بیشتر بروز شده باشد و تاریخ آخرین بروز رسانی آن جدیدتر باشد افزونه باگ کمتری داشته و در برابر حملات هکری ایمن تر است.

اگر آخرین تاریخ بروز رسانی آن جدید نباشد معنی آن اینست که توسعه دهنده دیگر روی این افزونه کار نمیکند و این خبر خوبی نیست.

2. بررسی کنید که آخرین ورژن وردپرسی که افزونه روی آن تست شده است چه ورژنی است

وردپرس به صورت مداوم معماری هسته خود را تغییر میدهد و این باعث میشود تا افزونه های قدیمی با ورژن های جدید سازگاری نداشته باشند و باید افزونه ها با ورژن جدید وردپرس همخوانی پیدا کنند. افزونه ها همیشه در بخش مشخصات خود آخرین ورژن وردپرسی که افزونه با آن تست شده است را اعلام میکنند. اگر آخرین ورژن تست شده با ورژن فعلی وردپرس شما خیلی فاصله دارد از آن افزونه استفاده نکنید چون ممکن است در بروز رسانی های بعدی وردپرس اصلا کار نکند و سایت شما با مشکل روبرو شود.

3. افزونه چند بار نصب شده است؟

در بخش مشخصات افزونه می توانید چک کنید که افزونه چند بار نصب شده است و چه تعداد از این نصب ها فعال هستند. هر چه تعداد نصب های فعال بیشتر باشد پس افزونه بهتری است و هر چه کمتر باشد نشان میدهد که افزونه خوبی نیست. در بخش برگه پیشرفته  (Advanced View) می توانید ببینید که افزونه چند بار نصب شده است و چه تعداد از این نصب ها هنوز فعال هستند. مثلا اگر افزونه 14 میلیون بار دانلود شده است و تعداد نصب های فعال 1 میلیون است این نشان میدهد که 13 میلیون نفر از این افزونه خوششان نیامده پس افزونه خوبی نیست.

4. ستاره های امتیاز دهی افزونه وردپرس

wprdpress plugin rating

ستاره های امتیاز دهی ملاک بسیار خوبی برای میزان رضایت مندی کاربران از آن افزونه است. هر چه امتیاز یک افزونه بیشتر باشد میزان رضایت کاربران آن افزونه وردپرس بیشتر است. همانطور که میدانید یک شخص فقط باید انگیزه خوبی داشته باشد تا بخواهد به یک افزونه امتیاز دهد و اگر واقعا رضایت داشته باشد امتیاز بالا و اگر واقعا ناراضی باشد امتیاز پایین میدهد. پس امتیاز یک افزونه وردپرس ملاک بسیار خوبی برای آن افزونه است.

5. مشخصات توسعه دهنده افزونه را بخوانید

مشخصات توسعه دهنده افزونه وردپرس خیلی از سوالهای شما را پاسخ میدهد. سوالهایی مثل چقدر توسعه دهنده تجربه دارد؟ چند ماه یا سال روی افزونه کار کرده است؟ چه سابقه ای در طراحی افزونه دارد؟ یک شرکت پشت افزونه است یا یک دانشجوی سال دومی این افزونه را طراحی کرده و خیلی چیزهای دیگر پس به این نکته توجه داشته باشید که هر چه سابقه توسعه دهنده درخشان تر باشد افزونه بهتری خواهید داشت.

6. کیفیت پشتیبانی افزونه وردپرس

wprdpress plugin support

وردپرس این امکان را دارد که نشان دهد چه تعداد از سوالهایی که پرسیده شده به حل شدن مشکل منتهی شده است. اگر افزونه مورد نظر شما پشتیبانی خوبی داشته باشد به سوالها پاسخ داده و پیگیری میکند که مشکل سوال کننده حل شده باشد و اگر پشتیبانی خوبی نداشته باشد تعداد مشکل های حل شده آن نسبت به سوالهای مطرح شده کم خواهد بود. مانند تصویر میبینید که برای یک افزونه 187 سوال مطرح شده و فقط 25 عدد از آنها حل شده اند پس این افزونه پشتیبانی خوبی ندارد. همچنین در بخش اطلاعات افزونه معمولا دکمه ای به نام "View Support Forum" وجود دارد که می توانید انجمن پشتیبانی افزونه را ببینید و بررسی کنید که وضعیت پاسخگویی به سوالات به چه شکلی است.

7. وضیعت توضیحات افزونه را بررسی کنید

در صفحه نصب افزونه معمولا توضیحاتی درباره افزونه نوشته است. هر چه این توضیحات کاملتر و حرفه ای تر باشد نشان دهنده این است که توسعه دهنده افزونه وقت بیشتری برای آن صرف کرده است. چیزهایی مثل تصاویری از محیط افزونه، راهنمای کتبی و مخصوصا دمو بسیار مهم هستند. هر چه توسعه دهنده اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار دهد شما می توانید درباره قابلیت های آن افزونه بیشتر بدانید و مطمئن شوید که آن افزونه نیاز شما را برآورده میکند یا خیر.

8. دموی افزونه

دمو آخرین و به نظر من مهمترین گزینه در مورد انتخاب یک افزونه است. اگر افزونه ای دمو ندارد از آن استفاده نکنید. مخصوصا اگر قرار است برای آن پولی پرداخت کنید. حتما قبل از استفاده از افزونه دموی آن را به دقت بررسی کنید. بعضی از افزونه ها حتی دموی بخش مدیریت آنرا هم در اختیار شما قرار میدهند که باعث میشود با امکانات آن افزونه وردپرس بیشتر آشنا شوید. من شخصا اگر افزونه ای دمو نداشته باشد به آن افزونه اعتماد نمیکنم.


بسیار خوشحال خواهیم شد اگر سوال یا نظر خود در مورد این مقاله را از طریق بخش نظرها با ما درمیان بگذارید.
با بهسازان هاست بهینه جانی شوید.

ثبت دامنه

ثبت دامنه

ثبت انواع دامنه ملی، دامنه بین المللی، دامنه فارسی و پسوندهای جدید دامنه

طراحی سایت

طراحی سایت

می توانیم برای شما طراحی اختصاصی انجام دهیم با گارانتی و پشتیبانی حرفه ای

میزبانی وب

میزبانی وب

هاست لینوکس، هاست نامحدود، هاست وردپرس، جوملا و هاست سی پنل

نمادهای اعتماد به بهسازان هاست

بهسازان فناوران داده نگار به شماره ثبت 549875 (بهسازان هاست) جزو معدود وب سایتهای هاستینگ و طراحی وب سایت کشور می باشد که عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، دارای نشان ملی ثبت از ستاد ساماندهی وب سایت ها و دارای نماد اعتماد الکترونکی از وزارت صنعت می باشد.

سازمان تنظیم مقررات رادیویی

نظام صنفی رایانه ای استان تهران

logo-samandehi