ارور This site can’t be reached چیست و چگونه برطرف میشود
ارور This site can’t be reached یکی از متداول ترین ارور هایی است که در هنگام مشاهده وب سایت ها با آن مواجه میشوید. این ارور در مروگرهای متفاوت مثل فایرفاکس و کروم ممکن است با متن های متفاوتی نمایش داده شود. This site can’t be reached مختص کروم بوده و در فایرفاکس "We’re having trouble finding that site" نوشته میشود. در این آموزش قصد داریم برای 2 گروه رفع این ارور را آموزش دهیم. گروه اول صاحبان وب سایت ها هستند و گروه دوم بازدید کنندگان سایت ها می باشند. دلایل زیادی برای نمایش این ارور وجود دارد و بسته به دلیل ایجاد This site can’t be reached باید راه مناسب استفاده گردد.
آموزش رفع ارور This site can’t be reached برای صاحبان وب سایت ها:
صاحبان وب سایت ها در 2 حالت با این ارور مواجه میشوند:
1) سایت قبلا کار میکرده و به یکباره ارور This site can’t be reached ایجاد شده است.
دلایلی که این حالت ایجاد میشود شامل موارد زیر میباشند:
الف) غیرفعال شدن دامنه توسط رجیستری ثبت کننده دامنه و تغییر وضعیت آن به clientHold:
این حالت برای دامنه های بین المللی com, net, org و غیره ایجاد میشود. مشخصات whois دامنه های بین المللی معمولا تا 1 هفته پس از ثبت شدن باید توسط ادمین دامنه از طریق ایمیلی که توسط رجیستری ارسال میشود تایید شوند و اگر این کار انجام نشود رجیستری دامنه را غیرفعال کرده و اصطلاحا در وضعیت clientHold قرار میدهد. در این حالت دامنه ثبت شده است ولی dns های دامنه غیرفعال میشوند و روی هاست نمایش داده نمیشوند.
راه حل:
برای رفع این مشکل تنها کافیست ایمیلی که از طرف رجیستری برای شما ارسال شده است را باز کنید و روی لینکی که داخل ایمیل برای تایید مشخصات whois است کلیک نمایید. با این کار صفحه ای باز شده و به شما پیام میدهد که مشخصات whois تایید شده است. دقت نمایید که ایمیل و متن پیام انگلیسی بوده و باید حتما قبل از کلیک روی لینک تایید متن آنرا بخوانید تا مبادا از طریف هکر ها این ایمیل ارسال نشده باشد. معمولا ایمیل با آدرس رجیستری یا شرکت ثبت کننده دامنه برای شما ارسال میگردد. بهتر است قبل از این کار با شرکت ثبت کننده دامنه خود چک بفرمایید.
چگونه متوجه شویم که مشکل ما clientHold بودن دامنه ما است؟
برای این کار تنها کافیست مشخصات whois خود را در یکی از وب سایت های معتبر whois چک نمایید. در بخش Registrar Status شما میتوانید وضعیت دامنه خود را چک کنید و اگر در این بخش نوشته شده بود clientHold پس مشکل سایت شما این مورد است ولی اگر نوشته شده بود Active پس مشکل شما چیز دیگری است و باید سایر موارد را چک نمایید.
ب) غیر فعال یودن هاست شما:
در این حالت دامنه شما فعال است ولی هاست شما غیرفعال شده است. در این حالت سرور شما امکان ارسال اطلاعات را برای بازدیدکنندگان ندارد و باید با شرکت ارائه کننده میزبانی وب خود تماس بگیرید و از برطرف شدن مشکل مطمئن شوید. معمولا در این حالت شما پینگ نباید داشته باشید.
چگونه مطمئن شویم هاست غیرفعال است؟
برای این کار می توانید پینگ سایت خود را چک نمایید. برای این کار روی دکمه ویندوز در پوشه سمت چپ صفحه خود کلیک نمایید و بعد در بخش Search programs and files یا در بخش Run (بسته به ویندوز شما) عبارت cmd را تایپ کنید تا کنسول ویندوز برای شما باز شود.
در صفحه کنسول اول بنویسید ping بعد اسپیس بزنید و بعد آدرس دامنه خود را بدون www یا http تایپ کنید. مثلا بنویسید: ping behsazanhost.com
اگر مشخصات ping مانند تصویر برای شما نمایش داده شد پس هاست شما فعال است و مشکلی در ارتباط با سرور وجود دارد.
اگر پیام time out را دیدید پس سرور شما مشکل دارد و باید شرکت میزبان شما مشکل را برطرف نماید.
ج) مسدود شدن آی پی شما توسط فایروال سرور:
در این حالت آی پی شما به دلیلی توسط فایروال سرور مسدود شده و ارتباط شما قطع میشود. معمولا تنظیمات فایروال ها به شکلی است که در صورتی که بازدید کننده بیشتر از 5 بار به ایمیل یا هاست خود اشتباه لاگین کند آی پی توسط فایروال مسدود میگردد و در صورتی که ای پی استاتیک ندارید با خاموش کردن مودم برای 5 دقیقه آی پس شما عوض میشود و مشکل حل میشود و اگر آی پی استاتیک دارید باید با شرکت هاستینگ خود تماس بگیرید و درخواست باز شدن ای پی را بدهید.
2) هاست و دامنه تازه ثبت شده و ارور This site can’t be reached نمایش داده میشود.
در این حالت یا دامنه شما با موفقیت ثبت نشده است و یا هاست شما فعال نیست. برای رفع مشکل باید با شرکت ثبت کننده هاست و دامنه خود تماس بگیرید و مشکل را پیگیری نمایید. ثبت دامنه های بین المللی در صورتی که به صورت آنلاین انجام بگیرد و هاست فعال باشد بلافاصله روی اینترنت نمایش داده میشود ولی دامنه های ir وقتی که ثبت میشوند باید توسط سایت nic.ir تایید و فعال شوند. گاهی دامنه شامل کلمه خاصی است که باید مدارک خاصی را برای نیک ارسال نمایید تا دامنه تایید شود و گاهی نیک از شما میخواهد که یک فرم تعهد نامه را تکمیل و امضا کرده و برای نیک ارسال نمایید و گاهی هم فقط باید منتظر باشید تا کارشناسهای نیک دامنه شما را بررسی نمایند. طبق تجربه ما تایید دامنه نیک معمولا از 10 دقیقه تا 48 ساعت متغیر است و فقط به کارناسان نیک بستگی دارد پس باید منتظر باشید.
چگونه متوجه شویم دامنه ما ثبت و فعال شده است یا خیر؟
برای چک کردن وضعیت دامنه مشخصات whois دامنه را بررسی بفرمایید. سایت هایی مثل domaintools برای این کار مناسب هستند. برای پیدا کردن سایر سایت ها می توانید whois را در گوگل سرچ کنید تا دهها سایت را پیدا کنید. در صورتی که مشخصات شما در whois دامنه نمایش داده شد پس دامنه ثبت شده است و اگر مشخصات خالی بود پس دامنه ثبت نشده است.
چگونه متوجه شویم دامنه ir ثبت و فعال شده است؟
برای چک کردن وضعیت دامنه ir دو کار میشود انجام داد:
در سایت nic.ir وارد منوی دامنه های من شوید تا لیست د امنه های شما را نمایش دهد و روبروی هر دامنه وضعیت دامنه نوشته شده است.
- در صورتی که نوشته بود "رزرو" یعنی دامنه ثبت شده است و در انتظار بررسی کارشناسان نیک است.
- اگر نوشته بود "رزرو، در انتظار تایید مدارک" پس از شما مدارکی خواسته شده و باید مدارک را ارسال نمایید. مدارک خواسته شده را اط طریق ایمیل برای شما ارسال میکنند. همیچنین در منوی پیام ها نیز می توانید لیست ایمل هایی که برای شما ارسال شده است را ببینید.
- اگر نوشته شده بود "فعال" پس دامنه تایید شده و فعال است و مشکل از هاست شما است.
آموزش رفع ارور This site can’t be reached برای بازدیدکنندگان سایت ها:
اگر شما سایتی را میخواهید ببینید و ارور This site can’t be reached را مشاهده کردید چندین حالت برای این مشکل وجود دارد که در ادامه به بررسی هر یک میپردازیم.
- سایت شما به دلایلی توسط سرویس دهنده اینترنت مسدود شده است. سایت هایی که خلاف قانون کشور فعالیت میکنند مسدود میشوند و امکان دسترسی به این سایت ها ممکن نیست. برای اطمینان از اینکه مشکل از این حالت است اگر به برنامه های تغییر دهنده ای پی دسترسی دارید می توانید چک کنید و اگر سایت با این برنامه ها باز شد پس سایت شما مسدود است و به صورت مستقیم امکان دسترسی ندارید.
- ای پی شما توسط فایروال سایت مسدود شده است و راه حل آن خاموش کردن مودم برای 5 دقیقه است تا آی پی شما عوض شود.
- سرویس دهنده اینترنت شما مشکل برقرای ارتباط با دیتاسنتر شما را داشته و به همین دلیل ارتباط برقرار نمیشود. برای اطمینان از رفع مشکل اگر به اینترنت دیگری دسترسی دارید ابتدا با آن اینترنت هم چک کنید و اگر سایت با اینترنت دیگری باز شد پس مشکل از ارائه دهنده سرویس اینترنت شما است. باید با این شرکت تماس بگیرید و مشکل را مطرح نمایید تا به شما برای رفع مشکل کمک کنند ومعمولا راه حل این مشکل تعریف DNS سرور های مختلف روی ویندوز شما میباشد که سختی تعریف کردن این کار را بهتر خود شرکت ISP شما برعهده بگیرد ;)
- تنظیمات اشتباه در مروگر شما دلیل دیگری است که باعث ایجاد این مشکل میشود. گاهی در تنظیمات مروگر به دلیل نصب برنامه های جانبی تغییراتی در تنظیمات اولیه مروگر ایجاد میشود و باعث ایجاد اختلال در باز کردن سایت ها میشود. در مروگر کروم در بخش آدرس بار عبارت chrome://flags را تایپ کنید و بعد دکمه "Reset all to default" را بزنید تا تنظیمات به حالت اول خود برگردند.
امیدوارم اطلاعات ارائه شده برای شما مناسب بوده و به رفع مشکل شما کمک کرده باشد. چنانچه شما مدیر سایت و یکی از کاربران بهسازان هاست هستید در هر حالت خوشحال خواهیم شد در بطرف کردن هر گونه مشکلی شما را یاری داده و مشکل را حل نماییم.
- نوشته شده توسط بهسازان هاست
- دسته: میزبانی وب (هاستینگ)
- بازدید: 4591