آموزش قدم به قدم کار با وردپرس

در این مقاله قصد داریم کاملترین آموزش کار با وردپرس را با ریزترین جزئیات و منو به منو به شما آموزش دهیم. با دنبال کردن این مقاله دیگر هیچ نیازی به خرید کتاب یا مقاله دیگری نخواهید داشت. وردپرس در حال حاضر محبوب ترین نرم افزار طراحی سایت جهان است. راحتی استفاده، وجود هزاران قالب و افزونه و پشتیبانی عالی تیم سازنده وردپرس دست به دست هم داده است تا بهترین نرم افزار طراحی سایت جهان به نام وردپرس رقم بخورد. روزانه عده زیادی از مشتریان هاست ما از ما درخواست آموزش استفاده از وردپرس یا دریافت راهنمایی برای انجام نصب قالب یا افزونه را دارند و ما در این مقاله سعی کرده ایم تا جامع و کامل ترین آموزش استفاده از وردپرس را به شما ارائه دهیم.

وردپرس اولین بار در 27 می 2003 بدست موسس های خود Matt Mullenweg  و Mike Little منتشر شد. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (content management system) لایه باز بر پایه PHP و MYSQL است. امکان استفاده از وردپرس به عنوان وب لاگ، وب سایت، فروشگاه اینترنتی، دایرکتوری، گالری عکس و انجمن را دارا است. وردپرس در ابتدا سیستم وبلاگ بود که به مرور زمان و با استقبال روز افزون توسط توسعه دهنده های خود به سیستم مدیریت محتوا (CMS) ارتقا پیدا کرد. در سال 2019 بیش از 33.6% از 10 میلیون وب سایت برتر دنیا با وردپرس راه اندازی شده است.


سر فصل های آموزش قدم به قدم کار با وردپرس:

آموزش دانلود وردپرس فارسی و انگلیسی:

در این مقاله قصد داریم مظمئن ترین راه برای دانلود وردپرس فارسی و انگلیسی را به شما آموزش دهیم. همانطور که میدانید وردپرس به صورت رسمی متعلق به وب سایت wordpress.org است و براحتی می توانید از این وب سایت آخرین ورژن منتشر شده را دانلود نمایید ولی برای وردپرس فارسی چه سایتی مناسب است؟ برای دریافت اطلاعات کامل و دقیق دراره سایت رسمی وردپرس فارسی این مقاله را دنبال کنید.

مقاله کامل:

آموزش دانلود وردپرس فارسی و انگلیسی


آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست:

در این مقاله قصد داریم آموزش قدم به قدم نصب وردپرس در لوکال هاست که با نرم افزار Xampp ایجاد شده است را آموزش دهیم. برای نصب وردپرس ابتدا باید Xampp را دانلود و روی کامپیوتر خود نصب کرده باشید. بهترین روش برای تمرین کار با وردپرس و نصب وردپرس استفاده از لوکال هاست یعنی کامپیوتر شخصی شما به عنوان هاست وردپرس است.

در این آموزش قصد داریم همه این مراحل را قدم به قدم به شما آموزش دهیم تا بتوانید با خیال راحت و بدون هیچ پرسش بی پاسخی وردپرس را در لوکال هاست نصب نمایید. معمولا افراد حرفه ای قبل از اینکه سایت خود را روی هاست وردپرس نصب کنند ابتدا سایت را روی لوکال هاست نصب و طراحی میکنند و پس از اتمام کار سایت را به هاست وردپرس خود منتقل میکنند. همچنین افراد مبتدی برای آشنایی با وردپرس و بدون اینکه نیاز به خرید هاست وردپرس داشته باشند نیز روی لوکال هاست وردپرس خود را نصب میکنند تا بتوانند بدون مشکل افزونه ها و قالب های مختلف را بررسی کنند.

مقاله کامل:

آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست


آموزش قدم به قدم نصب وردپرس در هاست:

نصب وردپرس در هاست سی پنل اولین قدم برای داشتن یک سایت وردپرسی است. نصب وردپرس در هاست شامل 4 مرحله میشود: 1) دانلود وردپرس 2) آپلود وردپرس در هاست 3) ساخت دیتابیس 4) انجام مراحل نصب وردپرس که در این مقاله قصد داریم به صورت مرحله به مرحله به همراه ارائه تصویر و نکات کلیدی این کارها را به شما آموزش دهیم. دقت داشته باشید تفاوت نصب وردپرس در هاست سی پنل یا هاست دایرکت ادمین یا هاست پلسک تنها مربوط به تفاوت های جزئی در دسترسی به هاست و ساخت دیتابیس میشود و انجام مراحل نصب خود وردپرس تفاوتی ندارد.

لطفا توجه داشته باشید چنانچه هاست وردپرس خود را از بهسازان هاست خریداری نمایید ما به تعداد نامحدود و به صورت رایگان وردپرس را به صورت بهینه و با رعایت نکات ایمنی برای شما نصب میکنیم و دیگر نیازی به یادگیری نصب وردپرس نخواهید داشت.

مقاله کامل:

آموزش قدم به قدم نصب وردپرس در هاست


آموزش ورود به پیشخوان (بخش مدیریت) وردپرس در لوکال هاست و هاست:

پیشخوان اصطلاحا به بخش مدیریت وردپرس گفته میشود. کنترل پنلی که می توانید در آن وردپرس را مدیریت کنید. کارهایی مثل نوشتن یا ویرایش مطلب، نصب و مدیریت قالب وردپرس، نصب و مدیریت افزونه های وردپرس، تنظیم کردن وردپرس و ... همه در این بخش انجام میشود. بنابراین مدیر سایت که اصطلاحا ادمین گفته میشود بیشتر وقت خود را در پیشخوان وردپرس صرف میکند. در این مقاله به صورت سریع و با ذکر مثال آموزش ورود به پیشخوان وردپرس را آموزش خواهیم داد.

مقاله کامل:

آموزش ورود به پیشخوان (بخش مدیریت) وردپرس در لوکال هاست و هاست


منوی بروز رسانی های وردپرس چیست؟

در پیشخوان وردپرس منویی بعد از منوی خانه وجود دارد به نام بروزرسانی ها که در این مقاله قصد داریم به صورت کامل و با جزئیات دقیق به توضیح منو بپردازیم. چنانچه در مورد بروز رسانی هتسه، قالب، افزونه ها و ترجمه های وردپرس سوالی دارید امیدواریم در این مقاله پاسخ خود را دریافت نمایید.

در ادامه رشته مقالات آموزش قدم به قدم کار با وردپرس در این مقاله قصد داریم منوی بروزرسانی ها را بررسی و کلیه اطلاعات لازم درباره این منو را آموزش دهیم.

منوی بروزرسانی ها مخصوص آپدیت هسته وردپرس، قالب ها، افزونه ها و ترجمه هایی است که روی وردپرس شما نصب شده است.

دقت داشته باشید قبل از هر بروز رسانی حتما از سایت وردپرسی خود بک آپ تهیه کنید. برای گرفتن بک اپ در هاست از طریق گزینه backup می توانید اقدام نمایید.

مقاله کامل:

منوی بروز رسانی های وردپرس چیست؟


منوی نوشته های وردپرس چیست و چگونه در وردپرس مطلب بنویسیم؟

منوی نوشته ها در وردپرس لیست مطالبی که در وردپرس نوشته شده است را به شما نمایش میدهد. در این مقاله همه اطلاعات لازم در مورد نوشته های وردپرس و اینکه چگونه یک مطلب در وردپرس بنویسیم را به شما آموزش خواهیم داد. نوشته ها همان مطالبی هستند که در دسته بندیهای مختلف با عکس و برچسب می توانید منتشر کنید. درواقع جوهره اصلی وب سایت شما در این بخش شکل میگیرد و به یاد داشته باشید راز موفقیت یک سایت داشتن مطالب یونیک و کپی نشده از سایت های دیگر است.

برای دسترسی به نوشته های وردپرس باید روی منوی نوشته ها در ستون سمت راست پیشخوان وردپرس کلیک نمایید. با کلیک روی نوشته ها زیر منوی "همه نوشته ها"  باز میشود که لیست همه نوشته هایی که ایجاد کرده اید در دسته های 10 تایی نمایش داده میشود.

مقاله کامل:

منوی نوشته های وردپرس چیست و چگونه در وردپرس مطلب بنویسیم؟


منوی دسته های وردپرس چیست و چگونه میتوان در وردپرس دسته بندی ساخت؟

منوی دسته ها در وردپرس امکان ساخت دسته بندی برای نوشته های شما را ایجاد میکند. با ساخت دسته های مختلف می توانید نوشته های خود را دسته بندی کنید تا بتوانید با ساخت منو برای هر دسته بندی نوشته های مخصوص آن دسته بندی را نمایش دهید.

برای دسترسی به منوی دسته ها در وردپرس ابتدا وارد پیشخوان وردپرس شوید و سپس در ستون سمت راست روی منوی نوشته ها بروید و زیر منوی دسته ها را کلیک نمایید.

مقاله کامل:

منوی دسته های وردپرس چیست و چگونه میتوان در وردپرس دسته بندی ساخت؟


برچسب ها در وردپرس چیست و چگونه میتوان برچسب ساخت؟

برچسب ها (Tags) در وردپرس ابزاری هستند که به وسیله آنها می توانید لینکی بین مطالبی که برچسب یکسانی دارند ایجاد نمایید تا کاربران سایت شما با کلیک روی برچسب ها به کلیه مطالبی که این برچسب را دارند دسترسی پیدا نماید. برچسب به گونه ای یک دسته بندی دوم به حساب می آید که می توانید با استفاده از آن یک مطلب را در چندین دسته بندی قرار دهید. برچسب هم به کاربران و هم به موتورهای جستجو برای دسترسی راحت تر به مطالب سایت شما کمک میکند.

مقاله کامل:

برچسب ها در وردپرس چیست و چگونه میتوان برچسب ساخت؟


رسانه در وردپرس چیست و چگونه عکسهای خود را مدیریت کنیم؟

وردپرس بخشی به نام رسانه (Media) دارد که در آن می توانید عکس، فیلم و فایل های صوتی خود را آپلود یا ویرایش نمایید. همه فایل های آپلودی توسط شما در این بخش قابل مدیریت است و در این مقاله قصد داریم همه اطلاعات لازم درباره رسانه وردپرس را به شما آموزش دهیم.

مقاله کامل:

رسانه در وردپرس چیست و چگونه عکسهای خود را مدیریت کنیم؟


برگه ها در وردپرس چیست و چگونه یک برگه بسازیم؟

بوسیله برگه ها (Pages) در وردپرس می توانید یک صفحه بسازید و آنرا به دلخواه خود تنظیم و طراحی نمایید. تفاوت برگه با نوشته این است که برای نوشته نمی توان طراحی مجزا برای صفحه انجام داد ولی برای برگه می توانید طراحی اختصاصی انجام دهید. برگه برای این در وردپرس ایجاد شده است تا بتوان یک صفحه با چیدمان و ویژگی های دلخواه مدیر سایت ساخت. در این مقاله همه اطلاعات لازم درباره برگه وردپرس و چگونگی ساخت یک برگه و کار با صفحه ساز گوتنبرگ وردپرس را آموزش خواهیم داد.

مقاله کامل:

برگه ها در وردپرس چیست و چگونه یک برگه بسازیم؟


سلامتی سایت در وردپرس چیست و چگونه سلامتی وردپرس را بررسی کنیم؟

سلامتی سایت (site health) در وردپرس قابلیتی است که در ورژن 5.2 به وردپرس اضافه شد و امکانات بسیار خوبی را در اختیار مدیر سایت برای اطمینان از عملکرد صحیح سایت وردپرسی قرار میدهد. سلامتی سایت افزونه ها، پوسته ها، ورژن PHP، ماژول های مورد نیاز PHP، فعال بودن HTTPS و ... را بررسی میکند و ما در این مقاله قصد داریم تا اطلاعات کامل درباره سلامتی سایت وردپرس را به شما آموزش دهیم.

سلامتی سایت تقریبا مثل یک پزشک هر چیزی که وردپرس با آن کار میکند را بررسی میکند و به شما اطلاع میدهد که چه چیزهایی نیاز به بهبود داشته و چه چیزهایی ایده ال هستند.

مقاله کامل:

سلامتی سایت در وردپرس چیست و چگونه سلامتی وردپرس را بررسی کنیم؟


دیدگاه ها در وردپرس چیست و چگونه دیدگاه ها را مدیریت کنیم؟

دیدگاه ها (Comments) در وردپرس همان نظرهایی است که کاربران سایت زیر پستهای سایت شما مینویسند. وردپرس از طریق بخش دیدگاه ها به شما این امکان را میدهد که دیدگاه ها را مدیریت کنید. می توانید دیدگاه ها را منتشر یا غیر منتشر کنید، پاسخ دهید، به عنوان جفنگ (اسپم) تعریف کنید یا حذف نمایید. در این مقاله قصد داریم همه اطلاعات لازم درباره تنظیمات دیدگاه ها، چگونه امکان ثبت دیدگاه را برای یک صفحه فعال یا غیرفعال کنیم، چگونه به دیدگاه پاسخ دهیم، چگونه دیدگاه را ویرایش یا حذف کنیم و ... را آموزش دهیم.

مقاله کامل:

دیدگاه ها در وردپرس چیست و چگونه دیدگاه ها را مدیریت کنیم؟


پوسته وردپرس چیست و چگونه پوسته های وردپرس را نصب، حذف و مدیریت کنیم

پوسته وردپرس شکل ظاهری سایتی که با وردپرس طراحی شده باشد را میسازد. وردپرس به صورت پیش فرض چند قالب بسیار ساده دارد و در بخش پوسته ها نیز تعداد خیلی زیادی قالب رایگان دارد که به سلیقه خود می توانید هر کدام را نصب و فعال کنید. شرکت های زیادی هم هستند که به صورت حرفه ای برای وردپرس قالب طراحی میکنند و حتی پوسته سازهایی هم برای وردپرس ساخته شده است که براحتی می توانید روی وردپرس نصب کنید و با این پوسته سازها برای خود یک پوسته زیبا بسازید. در این مقاله قصد داریم اطلاعات کاملی درباره پوسته های وردپرس به همراه آموزش نصب، حذف و مدیریت پوسته های وردپرس را ارائه دهیم.

مقاله کامل:

پوسته وردپرس چیست و چگونه پوسته های وردپرس را نصب، حذف و مدیریت کنیم


سفارشی سازی وردپرس چیست؟

سفارشی سازی (customise) وردپرس ابزاری است که به صورت زنده می توانید بخشهای مختلف وردپرس را تنظیم یا ویرایش نمایید. تغییرات به محض انجام شدن بلافاصله در نمونه سایت نمایش داده میشود ولی تا زمانی که تغییرات را ذخیره نکنید در سایت اصلی نمایش داده نمیشود. سفارشی سازی وردپرس برای هر پوسته متفاوت است و بر اساس امکانات و پیچیدگی پوسته امکانات و تنظیمات سفارشی سازی وردپرس نیز بیشتر یا کمتر میشود. در این مقاله قصد داریم تا اطلاعات کامل درباره سفارشی سازی وردپرس را آموزش دهیم.

مقاله کامل:

سفارشی سازی وردپرس چیست؟

آموزش ابزارک های وردپرس؟

ابزارکهای وردپرس بخشی است که می توانید افزونه ها و بسیاری از امکانات پیش فرض وردپرس مثل نوشته، عکس، تقویم، ویدیو، برچسب و خیلی چیزهای دیگر را در ناحیه های مختلف قالب وردپرس خود تنظیم نمایید. معمولا قالب های وردپرس ناحیه های مختلفی را در بالا، پایین، وسط و سمت چپ و راست قالب خود طراحی میکنند و شما می توانید با استفاده از بخش ابزارک های وردپرس افزونه ها یا نوشته هایی را در این ناحیه ها نمایش دهید.

مقاله کامل:

ابزارک های وردپرس چیست و چگونه از ابزارک ها استفاده کنیم؟

این مقاله به مرور کاملتر میشود.

ثبت دامنه

ثبت دامنه

ثبت انواع دامنه ملی، دامنه بین المللی، دامنه فارسی و پسوندهای جدید دامنه

طراحی سایت

طراحی سایت

می توانیم برای شما طراحی اختصاصی انجام دهیم با گارانتی و پشتیبانی حرفه ای

میزبانی وب

میزبانی وب

هاست لینوکس، هاست نامحدود، هاست وردپرس، جوملا و هاست سی پنل

نمادهای اعتماد به بهسازان هاست

بهسازان فناوران داده نگار به شماره ثبت 549875 (بهسازان هاست) جزو معدود وب سایتهای هاستینگ و طراحی وب سایت کشور می باشد که عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، دارای نشان ملی ثبت از ستاد ساماندهی وب سایت ها و دارای نماد اعتماد الکترونکی از وزارت صنعت می باشد.

سازمان تنظیم مقررات رادیویی

نظام صنفی رایانه ای استان تهران

logo-samandehi